Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر مسئولان آموزش و پرورش نگران تقلب در امتحانات هستند و اصرار بر حضوری بودن امتحانات دارند، لا اقل تا پدید آمدن شرایط سالم اجتماعی این امتحانات را به تعویق بیندازند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، متأسفانه قرار است در این شرایط خاص شیوع کرونای انگلیسی که قریب یک ماه است کشور را نیمه تعطیل کرده است، امتحانات پایه‏های نهم و دوازدهم دانش آموزان به صورت حضوری و در حوزه‏های امتحانی برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


سال گذشته با تصمیم ناشیانه مسئولان آموزش و پرورش و اصرار آنها بر شروع سال تحصیلی در مهرماه با حضور دانش آموزان در مدارس، شروع پیک سوم کرونا را شاهد بودیم و حال آن که در همان مقطع همة دانشگاه‏ها به صورت غیر حضوری فعالیت آموزشی خود را آغاز کردند ولی اصرار مسئولان آموزش و پرورش بر حضور دانش آموزان در مدارس بسیاری از خانواده‏ها را به کام کرونا فرستاد. 


امسال نیز در حالی که تمام امتحانات دانشگاه‏ها غیر حضوری برگزار می‏شود و حتی آزمون دکتری را هم به تعویق انداختند و همه اینها برای حفظ سلامت آنان و جامعه مفید و لازم و ضروری است، پس چرا باید حدود دو میلیون دانش آموز را به تجمع در مدارس برای امتحانات فرا بخوانیم!


گفته می‏شود، این امتحانات با رعایت پروتکل‏های بهداشتی برگزار می‏شود که واقعاً این امکان در همه مدارس بخوبی وجود ندارد، گرچه اگر هم این امتحانات با فاصله ضروری و با رعایت همة نکات هم برگزار شود، آیا از ملاقات دانش آموزانی که بیش از یک سال است همدیگر را ندیده اند و این امتحانات اولین فرصت دیدارشان را فراهم کرده است، می‏توان جلوگیری کرد؟! قطعاً دانش آموزان و خانواده‌هایشان در قبل و بعد از امتحان در محیط مدرسه و بیرون مدرسه یکدیگر را می‏بینند و سلام و احوالپرسی می‏کنند و همین دیدارها زمینة شیوع مجدد این بیماری منحوس را پدید خواهد آورد، مخصوصا این که این امتحانات به مدت ۲ هفته به طول می‏انجامد و این جمعیت ۲ میلیونی بیش از ۱۰ بار همدیگر را ملاقات می‏کنند و حال آنکه ستاد ملی مقابله با کرونا اجازه یک تجمع ۱۰۰ نفره را در تالارها حتی برای یک جلسه نمی‏دهد آن وقت چطور اجازه چنین تجمعی آن هم به طور متوالی در طول دو هفته به آموزش و پرورش داده می‏شود؟! 


اگر مسئولان آموزش و پرورش نگران تقلب در امتحانات هستند و اصرار بر حضوری بودن امتحانات دارند، لا اقل تا پدید آمدن شرایط سالم اجتماعی این امتحانات را به تعویق بیندازند. 


آنچه که مسلم است ستاد ملی مقابله با کرونا باید در این موضوع دقت لازم را به خرج بدهد، دو میلیون نفر، جمعیت کمی نیست، خانواده‏های بیش از یک میلیون و یکصد و بیست هزار نفر دانش آموزانی که پایة نهم هستند به اضافه خانواده‏های حدود هفتصد هزار دانش آموزی که در پایة دوازدهم هستند به شدت نگران سلامت فرزندانشان هستند و اگر این دو میلیون نفر را با جمعیت خانواده هایشان در نظر بگیریم شاید جمعیتی حدود ده میلیون نفر را درگیر می‏کند!
براستی چرا ستاد ملی کرونا حاضر به چنین ریسکی شده است و این خطر بزرگ را غمض عین می‏کند، شما که هر گونه مسافرت را لغو کردید، چرا به آموزش و پرورش اجازه چنین تجمعی را می‏دهید؟! آیا سلامت مردم باید به خطر بیفتد تا مثلاً تقلبی در امتحانات آموزش و پرورش رخ ندهد؟! 


هنوز هم دیر نشده است و ستاد ملی مقابله با کرونا جلو امتحانات حضوری آموزش و پرورش را بگیرد یا لا اقل امتحانات را به تعویق بیندازد و یا حداقل امتحانات پایة نهم که جمعیت قابل توجهی هستند را نیز مانند سایر پایه‏ها غیر حضوری برگزار کند و فقط امتحانات پایة دوازدهم که نسبتاً بزرگتر هم هستند و امکان رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی را هم نسبت به سنین پائین‌تر دارند را به صورت حضوری انجام دهند. 


به هر حال موضوع بسیار مهمی است و بحث حفظ جان دانش آموزان است و در شرایطی که دو سال است تمام دروس حوزه‏های علمیه و دانشگاه‏ها و مدارس غیر حضوری برگزار می‏شود، چرا به ناگهان دانش آموزان را به تجمعی میلیونی فرا می‏خوانند. آیا هنوز از پیک چهارم خارج نشده باید وارد پیک پنجم بشویم. آیا این تصمیم چقدر عاقلانه و ضروری است که حاضر هستیم سلامتی جامعه را مجدداً در مقابل ریسکی بزرگ قرار دهیم؟! 


مرتضی نجفی قدسی

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا امتحانات نهایی دانش آموزان مسئولان آموزش و پرورش دانش آموزان خانواده ها غیر حضوری دو میلیون ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۲۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • تجلیل از دانش آموز وظیفه شناس کوچصفهانی
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌