Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اسبق آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه خواسته عمومی به سمت زبان انگلیسی است گفت: به اندازه یک کلاس هم نتوانستیم برای سایر زبان‌ها دانش‌آموز جذب کنیم. ۳۰ مهر ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۶ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی‌اصغر فانی در نشست نقد و بررسی طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی در نظام آموزش همگانی کشور که در دانشگاه تربیت مدرس  برگزار شد، اظهار‌کرد: در قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش از وظایف و اختیارات این است که هر طرح مرتبط با آموزش‌وپرورش قبل از ارائه در مجلس باید به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش برسد بنابراین طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی باید به شورای عالی آموزش و پرورش بیاید و در آنجا به طور کامل بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رفع انحصار از زبان انگلیسی حرف جدیدی نیست و در سال 71 و 82، یعنی دو بار در شورای عالی آموزش و پرورش این مسئله تصویب شد تا دانش‌آموزان از بین 5 یا 6 زبان خارجی مانند انگلیسی، روسی، اسپانیولی، آلمانی و فرانسه هر کدام را که می‌خواهند انتخاب کنند.

وزیراسبق آموزش و پرورش گفت: کانون زبان ایران که ذیل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است، زبان‌های مختلف را آموزش می‌دهد و بنده یکبار آماری را از آنها خواستم که مشخص شد حدود 99 درصد از فراگیران، زبان انگلیسی را می‌خوانند یعنی اگر ماجرا را به اختیار خود دانش‌آموزان هم قرار دهیم این اتفاق می‌افتد که انگلیسی را انتخاب می‌کنند.

خواست عمومی جامعه به سمت زبان انگلیسی است

فانی ادامه داد: سال 71 کتاب زبان آلمانی تدوین کردیم تا در کنار زبان انگلیسی، آلمانی هم ارائه شود اما تعداد اندکی از دانش‌آموزان داوطلب زبان آلمانی شدند و خواسته عمومی جامعه به سمت زبان انگلیسی است.

وی با اشاره به این که نیم قرن تجربه در آموزش و پرورش دارم و معتقدم طرح رفع انحصار از زبان انگلیسی حتی اگر قانون هم شود قابل اجرا نیست، مطرح کرد: تصور کنید در شهر تهران اعلام کنیم هر دانش‌آموزی که می‌خواهد آلمانی بخواند اعلام کند و در نهایت چند کلاس تشکیل شود، چگونه می‌خواهیم این دانش‌آموزان را در روز‌های خاص هفته در یک نقطه خاص جمع کنیم و رفت و آمد آنها چگونه انجام خواهد شد.

به اندازه یک کلاس هم برای سایر زبان‌ها دانش‌آموز جذب نشد

وزیراسبق آموزش و پرورش خاطر نشان‌کرد: نمایندگان مجلس هر طرحی که می‌خواهند ارائه دهند، نخست بررسی کنند که آیا قابلیت اجرا دارد یا خیر و بعد به دنبال تصویب آن باشند؛ زمانی که وزیر آموزش و پرورش بودم رهبر انقلاب به موضوع رفع انحصار از زبان انگلیسی اشاره کردند و در این باره تلاش‌هایی هم انجام دادم تا در هر منطقه از تهران یک کلاس به سایر زبان‌های خارجی اختصاص دهم اما به اندازه یک کلاس هم نتوانستیم دانش‌آموز جذب کنیم.

فانی بیان کرد: مشکل دیگر بحث تامین معلم است و حداقل 10 سال طول می‌کشد تا معلم لازم تربیت شود.

پژوهشگاه آموزش‌و‌پرورش بررسی کرد/رفع انحصار یا حذف تمام زبان‌های خارجی از مدارس؟!آموزش سایر زبان‌های خارجی از بن‌بست خارج می‌شود؟جنجال‌های طرح مجلس برای شکستن انحصار از زبان انگلیسی

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT11 واژه های کاربردی مرتبط مدارس دولتی دانش‌آموزان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدارس دولتی دانش آموزان مدارس دولتی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۴۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سید میکائیل باقری، عصر امروز _سه‌شنبه، یازدهم اردیبهشت_ در جمع شرکت‌کنندگان مسابقات استانی قرآن، عترت و نماز کهگیلویه و بویراحمد که به میزبانی شهرستان چرام برگزار شد، اظهار کرد: در ۷۴۰ منطقه آموزش و پرورش کشور، ۱۶۰۰ نفر به مرحله استانی راه یافتند که پس از برگزاری مسابقات استانی ۷۵ هزار نفر به مرحله کشوری راه می‌یابند.

وی افزود: مسابقات پسران در اوایل مرداد به میزبانی مشهد مقدس و دختران در نیمه مرداد به میزبانی استان مازندران برگزار می‌شود.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: مسابقات قرآن، عترت و نماز در ۱۲ رشته و در دو بخش آوایی و پژوهشی برگزار می شود.

وی تصریح کرد: دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مرحله آموزشگاهی قرآن، عترت و نماز در سطح کشور شرکت کردند.

در ادامه محمد جمالی‌آرند سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: در مرحله استانی چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش‌آموزی در شهرستان چرام تعداد ۱۲۰۰ نفر پسر و دختر در ۱۲ رشته شرکت کرده‌اند.

وی افزود: داوری این مسابقات را ۳۸ نفر بر عهده دارند که پس از داوری تعداد ۶۰ نفر به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.

کد خبر 749505

دیگر خبرها

  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • تجلیل از دانش آموز وظیفه شناس کوچصفهانی
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان